joi, septembrie 19, 2024
AcasăNAȚIONALUn bărbat a fost arestat după ce şi-a omorât câinele

Un bărbat a fost arestat după ce şi-a omorât câinele

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău au luat măsura reținerii unui bărbat de 34 de ani, bănuit de uciderea unui câine. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău.

La data de 07 septembrie a.c, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău au fost sesizați cu privire la uciderea unui câine.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Cleja, unde au depistat cadavrul unui câine, din rasă comună, neidentificat prin microcipare, care prezenta urme de violență.

În urma cercetărilor și a verificărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe deținătorul animalului, respectiv un bărbat, de 34 de ani, din comuna Cleja, bănuit de uciderea câinelui.

Astfel, după administrarea probatoriului, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău, pentru o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Bărbatul de 34 de ani, bănuit de uciderea uni câine a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

CELE MAI POPULARE