vineri, septembrie 27, 2024
AcasăIMPORTANTIonel Dancă și Andrei Carabelea, candidați pentru alegerile parlamentare din 2024, pe...

Ionel Dancă și Andrei Carabelea, candidați pentru alegerile parlamentare din 2024, pe listele Forței Dreptei în Neamț

Ionel Dancă și Andrei Carabelea și-au anunțat candidaturile pentru alegerile parlamentare din 2024, amândoi reprezentând Forța Dreptei.

Dancă va candida pentru un loc în Camera Deputaților, în timp ce Carabelea va intra în cursa pentru Senat.

Cei doi politicieni au declarat că doresc să ofere o alternativă nouă pentru electoratul din Neamț, axată pe profesionalism și o viziune de dezvoltare a județului.

Ionel Dancă a subliniat angajamentul său față de județul Neamț și dorința de a aduce o schimbare reală în politica locală:

„Împreună cu Andrei Carabelea vrem să construim o alternativă de dreapta nouă pentru județul Neamț. O alternativă de dreapta, cu profesioniști, oameni cu școală, care și-au unit forțele pentru a da o soluție politică nouă de dezvoltare a județului nostru. Aici m-am născut, aici am crescut, aici am făcut școală, aici m-am căsătorit și aici vreau să mă implic. Vreau să spargem găștile politice, astfel încât județul Neamț să aibă cu cine să voteze”.

La rândul său, Andrei Carabelea a evidențiat experiențele sale din serviciul public și nevoia de schimbare:

„E un moment important pentru județul Neamț și pentru România. Mi-am slujit orașul și comunitatea și am învățat foarte mult din experiențe și provocări, dar cel mai important este că am avut această onoare pentru că cineva a avut încredere în mine”.

Ambii candidați au subliniat faptul că își doresc să aducă o politică „altfel”, bazată pe onestitate și respect pentru votul cetățenilor, dorind să demonstreze că pot face diferența în viața comunității.

Forța Dreptei a anunțat că va face alianță cu PMP pentru alegerile din toamnă.


CELE MAI POPULARE