sâmbătă, octombrie 5, 2024
AcasăIMPORTANTRazie a poliției în municipiul Roman (foto)

Razie a poliției în municipiul Roman (foto)

Aseară, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat o acțiune, cu efective mărite în sistem integrat, de tip „Razie”, în municipiul Roman, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

La activitățile desfășurate au fost angrenați polițiști de la structurile de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, rutieră, transporturi, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul structurii de combatere a criminalității organizate și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Scopul acțiunii a fost prevenirea oricăror fapte care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor de violență stradală, a furturilor, tâlhăriilor, a infracționalității economice, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea faptelor asociate traficului și consumului de droguri, dar și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română pentru a asigura un climat de siguranță și a descuraja orice activitate infracțională.


Citește și:

Razie a poliției în municipiul Piatra-Neamț (foto)

CELE MAI POPULARE