sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTA debutat Festivalul "Vacanțe Muzicale" 2023 – Daniel Ciobanu și Ioana Andreescu...

A debutat Festivalul „Vacanțe Muzicale” 2023 – Daniel Ciobanu și Ioana Andreescu au deschis evenimentul

În organizarea Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, duminică, 2 iulie 2023, a avut loc concertul de deschidere al noii ediții a Festivalului Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț, manifestare aflată anul acesta la cea de a patruzeci și opta ediție.

Piatra-Neamț a devenit din nou capitala muzicii în timpul festivalului anual „Vacanțele Muzicale”, iar iubitorii de muzică din întreaga regiune sunt nerăbdători să participe la această experiență unică.

Evenimentul, cunoscut pentru prezentarea artiștilor de marcă din industria muzicală, a început duminică seară cu o deschidere magnifică.

Carmen Năstase, manager Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”:

Urmează o săptămână de neuitat, sper eu. Șapte seri de poveste, fiecare cu farmecul ei și cu un final fericit, fix ca în această seară, după emoțiile pe care ni le-a dat Dumnezeu, cu o ploaie ca să ne curețe de energii negative și să ne simțim extraordinar de bine. Vor urma povești, povești scrise de muzicieni de renume din țară dar și de peste hotare, de frații noștrii. Onorate public, toate eforturile noastre sunt făcute cu mare drag de echipa noastră pentru dumneavoastră. Sper să aveți niște seri extraordinare. Mă înclin! 

Prima seară a festivalului a fost marcată de un spectacol impresionant susținut de cei doi pianiști talentați, Daniel Ciobanu și Ioana Andreescu.

Acești artiști excepționali, care au impresionat publicul la edițiile anterioare ale festivalului, s-au alăturat Orchestrei simfonice a Filarmonicii „Serghei Lunchevici” Chișinău pentru a oferi o experiență muzicală de neuitat.

Luni, 3 iulie, pe platoul de la Curtea Domnească, începând de la ora 21:00, va avea loc concertul susținut de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu.

CELE MAI POPULARE