sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTA vrut să ardă niște frunze dar a dat foc la două...

A vrut să ardă niște frunze dar a dat foc la două case

Prin apel la 112, la ora 14:06 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie situată pe strada Nucului în localitatea Buruienești din comuna Doljești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Doljești și SAJ Roman.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în podul și la acoperișul a două construcții P+M) și într-o cameră a uneia dintre acestea.

Din interiorul unei anexe gospodărești, până la sosirea pompierilor, cetățenii au evacuat un cal.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișurile celor două construcții pe o suprafață de 50 mp și 100 mp și bunurile materiale depozitate în interiorul unei camere.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-au evacuat elemente de mobilier și alte bunuri din camerele uneia din construcții.

Prorietarul gospodăriei, un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

CELE MAI POPULARE