miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTAccident feroviar în gara din Roman: Un bărbat de 62 de ani...

Accident feroviar în gara din Roman: Un bărbat de 62 de ani și-a pierdut viața după ce a fost călcat de tren

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în gara din municipiul Roman.

Potrivit cercetărilor preliminare realizate de polițiști, incidentul s-a produs în timp ce un tren care circula pe ruta Bacău-Pașcani a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 62 de ani, din același municipiu.

Conform informațiilor obținute, bărbatul ar fi coborât din tren după ce acesta a plecat din stație și, din nefericire, a căzut între peron și șină.

Echipajele de intervenție au fost imediat solicitate la fața locului, însă din păcate victima a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii desfășoară o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident tragic.

Se vor verifica și analiza toate probele disponibile, inclusiv imagini de supraveghere și declarațiile martorilor, pentru a elucida cu precizie cauza și eventualele responsabilități.

CELE MAI POPULARE