sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTAccident între o cisternă și un autoturism la Alexandru cel Bun

Accident între o cisternă și un autoturism la Alexandru cel Bun

La ora 13:21, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 15, în comuna Alexandru cel Bun.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și o autocisernă în care se afla doar conducătorul auto.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

Până la sosirea forțelor de intervenție, o femeie de 73 de ani, pasageră în autoturism, a fost scoasă de participanții la trafic. Acesta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism, un bărbat de 75 ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț.

Insp. Ramona Ciofu, IPJ Neamț:

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 75 de ani, conducea un autoturism, din direcția Piatra-Neamț spre județul Bicaz, ar fi efectuat o manevră de întoarcere a autoturismului, spre Piatra-Neamț, fiind surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, de o autocisternă condusă, de un tânăr de 28 de ani, din județul Bacău..”

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

CELE MAI POPULARE