marți, iunie 18, 2024
AcasăLOCALAccident la Roman. Un pompier aflat în timpul liber a intervenit imediat

Accident la Roman. Un pompier aflat în timpul liber a intervenit imediat

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în municipiul Roman, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr, de 29 de ani, din Bahna, ar fi condus un autovehicul în municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp din beton, rezultând rănirea acestuia.

Bărbatul de 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman.

Meseria e brățară de aur

Credem că aceasta este o zicală potrivită pentru oamenii care lucrează la ISU și cu siguranță i se potrivește și lui Sebi, pompier și paramedic la Detașamentul Roman.

Astăzi, Aldea Sebastian și fiul său Andrei, în timp ce își spălau mașina, au fost martori la accidentul rutier. Nimic deosebit am putea spune, pentru că oricine ar fi putut fi.

Doar că Sebi s-a mobilizat rapid: i-a spus fiului său să sune la 112 și să solicite ajutor calificat, in timp ce el ajutat de alți participanți la trafic a deblocat portiera și a avut grijă de victimă până la sosirea colegilor săi de pe ambulanța SMURD TIM .

Plutonier adjutant Aldea Sebastian este conducător auto și paramedic pe ambulanța SMURD TIM și a făcut ceea ce ar fi făcut când este la serviciu.

Sebastian și Andrei Aldea

Felicitări pentru dăruirea și dragostea față de semeni!

CELE MAI POPULARE