joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTAcțiune împotriva vitezomanilor pe șoselele din Neamț (foto)

Acțiune împotriva vitezomanilor pe șoselele din Neamț (foto)

În perioada februarie-martie polițiștii rutieri au fost prezenți permanent la datorie, pentru a preîntâmpina producerea de evenimente rutiere grave pe șoselele din Neamț.

Deși, prezența lor a fost una la vedere, rezultatele înregistrate cu aparatele radar au fost cu mult peste limita legală.

Ținând cont că în anul precedent, în judeţul Neamț, s-au produs 642 accidente de circulație (+1), soldate cu 39 persoane decedate (-13), 124 rănite grav (+34) şi 717 rănite ușor (+9), adresăm conducătorilor auto un apel la o conduită responsabilă.

Viteza nu ne duce mai aproape de destinație, ci mai degrabă ne apropie de pericol și de tragedie. Depășirea limitelor legale de viteză nu doar că pune în pericol viața dumneavoastră, ci și viața celor din jurul dumneavoastră.

Fiecare exces de viteză este o decizie care poate avea consecințe ireparabile, afectându-i nu doar pe cei implicați direct în accident, ci și familiile lor și comunitatea în ansamblu.

Îndemnăm cu fermitate fiecare conducător auto să adopte o conduită responsabilă în trafic. Respectarea limitelor de viteză, acordarea atenției cuvenite condițiilor de drum și păstrarea unei distanțe corespunzătoare între vehicule sunt aspecte importante pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Siguranța rutieră este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Vă îndemnăm să acționați cu grijă și responsabilitate în trafic, astfel încât să contribuim împreună la reducerea numărului de accidente și la salvarea de vieți.

CELE MAI POPULARE