sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTActivități ale polițiștilor, la Roznov, premergător Zilei Poliției

Activități ale polițiștilor, la Roznov, premergător Zilei Poliției

La data de 25 martie 2023 sărbătorim 201 de ani, de la atestarea documentară a Poliției Române.

Astfel, pentru a marca acest eveniment, la data de 20 martie a.c., polițiștii nemțeni i-au invitat pe copii să îi întâlnească, la Liceul „Gheorghe Ruset Roznovanu”, din Roznov.

La activități, alături de polițiștii de la Poliția Orașului Roznov, au participat și polițiști de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul de Siguranță Școlară, Serviciul Criminalistic, Biroul pentru Protecția Animalelor și Serviciul de Acțiuni Speciale.

În cadrul activităților, au fost prezentate aspecte privind modalitățile de intervenție și mijloacele cu care acționează în cazul producerii unor evenimente aflate în competența de investigare a polițiștilor.

De asemenea, elevilor le-a fost prezentat echipamentul aflat în dotarea polițiștilor, iar cei mici s-au putut bucura de prezența câinilor polițiști, care au efectuat un exercițiu de disciplină și un exercițiu prindere infractori, alături de conducătorii săi.

Elevilor le-au prezentate aspecte legate de prevenție, violență, bullying, siguranța rutieră, admiterea la unitățile de învățământ de profil și au primit materiale informative pe aceste teme.

CELE MAI POPULARE