miercuri, mai 22, 2024
AcasăLOCALAdmitere la Școlile de Agenți de Poliție - sesiunea octombrie-decembrie 2022

Admitere la Școlile de Agenți de Poliție – sesiunea octombrie-decembrie 2022

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022.

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamț, în raport de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca.

Toate locurile la instituţiile de învățământ postliceal ale M.A.I. sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected], 24 octombrie – 04 noiembrie 2022 (până la ora 16,00), inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022, doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 10:00-15:00.

Cererea-tip de înscriere împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Neamț – secţiunea Cariera / Admitere instituții învățământ.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 13:00 – 15:00 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamț – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0233/207.000 interior 20024.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț- Secțiunea Carieră- Admitere instituții învățământ.

CELE MAI POPULARE