joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTAdrian Niță, strângere de semnături, întâlniri strategice și implicarea cetățenilor în programul...

Adrian Niță, strângere de semnături, întâlniri strategice și implicarea cetățenilor în programul electoral

Săptămâna aceasta a fost una bogată în evenimente și întâlniri pentru echipa PSD Piatra-Neamt și candidatul la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, Adrian Niță.

Acțiunile de strângere de semnături pentru susținerea candidaților noștri la alegerile din 9 iunie, întâlnirile cu membrii din cadrul celor 75 de OSV de la nivelul orașului, construirea de strategii și discuțiile cu cetățenii pentru includerea propunerilor acestora în programul electoral al candidatului la funcția de primar și al echipei, au completat o agendă plină de activități desfăsurate în ultima perioadă de echipa social-democrată de la municipiu.

„Vă mulțumim pentru susținere și implicare și vă așteptăm alături de noi, să construim împreună viitorul orașului Piatra-Neamț!” a declarat Dragoș Chitic,
coordonatorul organizației PSD Piatra-Neamț.

Adrian Niță:

„Viziunea mea? Un Piatra-Neamț vibrant,în care tinerii să își dorească să rămână, să construiască aici, un oraș care să aibă mai multă grijă de copiii noștri și de vârstnicii ce au muncit pentru a ridica urbea. Să modernizăm, dar să păstrăm și farmecul unic al orașului. Voi fi un primar activ, alături de voi, deschis la ideile și propunerile voastre. Împreună, putem scrie o nouă pagină în istoria orașului nostru, una de progres și speranță.”

CELE MAI POPULARE