miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTAl doilea recital cameral și o seară specială cu Natalia Barbu, la...

Al doilea recital cameral și o seară specială cu Natalia Barbu, la festivalul „Vacanțele Muzicale”

Festivalul „Vacanțele Muzicale” de la Piatra-Neamț a continuat să ofere momente muzicale remarcabile în cadrul celei de-a doua seri de recital cameral.

În după-amiaza zilei de miercuri, 5 iulie 2023, sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț a fost martora unui spectacol emoționant susținut de violoncelistul Anton Niculescu și pianistul Viniciu Moroianu.

Cei doi soliști au încântat publicul prezent cu interpretări magistrale ale unui repertoriu variat, abordând atât compoziții clasice, cât și contemporane.

Sunetele profunde ale violoncelului și virtuozitatea pianului au creat o atmosferă intimă și captivantă în sala de concerte. Publicul a fost purtat într-o călătorie muzicală plină de emoție, în care fiecare notă a răsunat cu pasiune și sensibilitate.

În aceeași seară, festivalul „Vacanțele Muzicale” a pregătit o surpriză deosebită pentru publicul nemțean.

Pe scena de pe Platoul Curții Domnești, la ora 21:00, a avut loc un moment special în interpretarea celebrei artiste basarabene, Natalia Barbu.

Alături de formația instrumentală „Angry Band”, artista a oferit o performanță memorabilă, captivând publicul prin vocea sa puternică și interpretarea plină de pasiune.

La finalul concertului, Carmen Nastasă, managerul Centrului „Carmen Saeculare”a oferit flori și diplome pentru artiștii care au încântat publicul pietrean.

CELE MAI POPULARE