joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTAlianța Dreapta Unită a stabilit, la Neamț, candidații pentru Consiliul Județean Neamț...

Alianța Dreapta Unită a stabilit, la Neamț, candidații pentru Consiliul Județean Neamț și Primăria municipiului Piatra-Neamț

-Comunicat de presă-

Alinața Dreapta Unită a stabilit, pentru județul Neamț, candidații la Consiliul Județean Neamț și la Primăria municipiului Piatra-Neamț.

Urmează ca, în urma adunărilor generale din organizațiile din județ, să fie stabiliți și candidații celorlalte primării din Neamț.

Alianța Dreapta Unită (ADU) o suține, pentru a candida la președinția Consiliului Judțean Neamț, pe consiliera județeană Maria Apostol.

În vârstă de 42 de ani, Maria Apostol este absolventă de studii universitare în domeniul economic, locuiește în comuna Răucești, este căsătorită, are un copil și conduce o firmă de transport marfă, pe care a înființat-o împreună cu soțul ei în anul 2008.

Maria Apostol este membră USR din 2019, este membră în Biroul Politic Județean al USR și reprezintă nemțenii în Consiliul Județean Neamț. Maria Apostol a demonstrat, din 2020 și până în prezent că este vocea constantă și lucidă a opoziției în Consiliul Județean.

În același timp, a fost un partener de nădejde pentru consilierii locali din teritoriu.

La Primăria municipiului Piatra-Neamț, candidata ADU este Alina Tatomir.

În vârstă de 43 de ani, Alina Tatomir este unul dintre cei mai apreciați avocați din Piatra-Neamț, cu peste 20 de ani de experiență în profesie.

Este căsătorită și are un copil. Pe plan politic, Alina Tatomir este liderul de grup al consilierilor PMP din Consiliul local al municipiului Piatra-Neamț și vicepreședintele organizației PMP Piatra-Neamț. În legislativul local, Alina Tatomir s-a dovedit a fi unul dintre cei mai activi consilieri, având constant proiecte, intervenții și amendamente.

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, va continua să lupte pentru o Românie fără corupție, fără abuzuri și fără frică. Este un moment critic pentru democrația românească, iar Alianța Dreapta Unită este singura alternativă reală, liberală, pro-europeană. Toți oamenii care vor să trăiască într-o Românie modernă, într-un județ care să se dezvoltare în loc să stea pe loc, au în Alianța Dreapta Unită soluția: venim cu oamenii potriviți, care au demonstrtat deja că sunt capabili să lupte pentru nemțeni.

Iulian Bulai, președinte USR Neamț
Bogdan Gavrilescu, președinte PMP Neamț
Sorin Solomon, președinte Forța Dreptei Neam

CELE MAI POPULARE