miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLOCALAlianța Național Țărănistă se extinde în Neamț: Președintele Radu Ghidău inaugurează filiala...

Alianța Național Țărănistă se extinde în Neamț: Președintele Radu Ghidău inaugurează filiala județeană

Lansarea filialei județene Neamț a Alianței National Țărăniste a avut loc, vineri, 16 iunie, în prezența președintelui formațiunii dl. Radu Ghidău

Coordonatorul Organizației Județene Neamț a ANȚ a fost desemnat dl. Gheorghe Triboi, iar în funcţia de coordonator al filialei Piatra Neamţ a fost desemnat dl. Iulian Vasilache.

La lansare au fost prezenți peste 100 de membri și simpatizanți țărăniști din mai multe localități din județul Neamț.

Dl. Președinte Radu Ghidău a prezentat participanților Alianța AUR, o alianță politică sub sigla căreia vor candida în 2024, la toate alegerile, Partidul AUR condus de către dl. George Simion, Partidul Republican, condus de către dl. Marian Cucșa și ANȚ.

Dl. George Triboi a prezentat obiectivele filialei: constituirea de organizații locale în toate unitățile administrativ teritoriale și identificarea candidaților pentru Primăria Piatra Neamț și Președinţia Consiliului Județean.

Cu această ocazie, coordonatorul filialei nemţene a adresat o invitaţie tuturor locuitorilor judeţului care cred în valorile moralei creştine şi în cele ale patriotismului luminat să vină alături de membrii ANŢ, astfel încât această formaţiune politică să devină un reper al democraţiei autentice în judeţ.

CELE MAI POPULARE