miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTAlina Tatomir anunță oficial candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Piatra-Neamț 

Alina Tatomir anunță oficial candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Piatra-Neamț 

Alina Tatomir, o figură proeminentă în comunitatea noastră, a decis să își lanseze oficial candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Piatra-Neamț. 

Într-o conferință de presă care a avut loc astăzi, Alina Mihaela Tatomir a subliniat dorința ei pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor orașului nostru și dedicarea ei față de progresul comunității.

Cu o experiență de 4 ani în Consiliul Local și o viziune clară pentru viitorul orașului nostru, Alina Tatomir promite să aducă schimbări pozitive și să își dedice eforturile pentru creșterea prosperității și bunăstării tuturor locuitorilor Municipiului Piatra-Neamț.

În discursul său, Alina Tatomir a evidențiat câteva dintre principalele direcții în care intenționează să își concentreze acțiunile, printre care îmbunătățirea infrastructurii, sprijinirea educației și dezvoltarea economică, promovarea sustenabilității și protejarea mediului înconjurător.

Suntem într-o perioadă crucială în istoria noastră locală, iar acum, mai mult ca oricând, este momentul să acționăm cu hotărâre și înțelepciune pentru a construi un viitor mai bun pentru toți. Cu sprijinul și încrederea voastră, sunt hotărâtă să aduc schimbările necesare și să facem Municipiul Piatra-Neamț un oraș în care să trăim frumos și să prosperăm împreună,” a declarat Alina Tatomir.

Alina Tatomir își exprimă recunoștința față de susținătorii săi și invită toți locuitorii Municipiului Piatra-Neamț să se alăture echipei sale și să își aducă contribuția la construirea unui viitor mai luminos pentru comunitatea noastră.

Este timpul pentru o schimbare istorică, în care rolurile de conducere și contribuția fiecărui membru al comunității să fie apreciate în mod egal, deoarece diversitatea și experiența fiecăruia sunt valorificate în construirea viitorului nostru comun”, a mai punctat Alina Tatomir.

Pentru mai multe informații și pentru a lua parte la campania sa, vă rugăm să să o urmăriți pe Alina Tatomir și prin intermediul rețelelor sociale, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/alinamihaelatatomir

CELE MAI POPULARE