sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTArtistul Gabriel Valentin Grama din Piatra-Neamț expune o colecție fascinantă de artă...

Artistul Gabriel Valentin Grama din Piatra-Neamț expune o colecție fascinantă de artă la Palatul Parlamentului (galerie foto)

Pictorul Gabriel Valentin Grama își expune lucrările în prestigiosul cadru al Palatului Parlamentului din București.

Vernisajul expoziției „anadromiki – retrospectivă” a avut loc astăzi, oferind publicului o oportunitate unică de a admira creațiile artistului român. Expoziția va fi deschisă și disponibilă pentru vizitare până la sfârșitul lunii iulie.

Născut în Piatra Neamț pe 14 octombrie 1976, Gabriel Valentin Grama este un artist cu o carieră remarcabilă, care s-a stabilit în Grecia. Educația sa artistică a început la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra Neamț, unde a studiat sculptura sub îndrumarea profesorului Silviu Bejan între anii 1991 și 1995.

Gabriel Valentin Grama

A continuat să-și dezvolte pasiunea pentru artă la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, unde a urmat cursurile între 1995 și 2000.

De-a lungul anilor, Gabriel Valentin Grama și-a aprofundat cunoștințele în domeniul artei, studiind istoria artei grecești la Universitatea de Arte Plastice din Atena în perioada 2007-2008.

În prezent, este profesor de artă plastică în cadrul Ministerului Educației din Grecia, contribuind la formarea viitoarelor generații de artiști.

Lucrările sale au fost recunoscute și apreciate la nivel internațional, fiind prezentate în numeroase colecții din țări precum România, Grecia, Italia, Elveția, SUA, Canada, India și altele. Prin intermediul tehnicilor sale artistice inovatoare și a expresiei vizuale puternice, Gabriel Valentin Grama reușește să transmită emoție și să provoace reflectare în privitorii săi.

Expoziția sa la Palatul Parlamentului reprezintă o ocazie deosebită de a explora universul artistic al lui Gabriel Valentin Grama.

Vizitatorii vor putea admira diverse teme și stiluri abordate de artist, într-o experiență captivantă care transcede granițele culturale și lingvistice.

Cu această expoziție remarcabilă, Gabriel Valentin Grama aduce un omagiu artei contemporane și oferă o privire profundă în lumea sa creativă. Cei pasionați de artă sunt încurajați să profite de oportunitatea de a descoperi această expoziție unică, ce se află într-unul dintre cele mai importante și reprezentative edificii din România, Palatul Parlamentului.

CELE MAI POPULARE