miercuri, februarie 21, 2024
AcasăIMPORTANTAvocatul Poporului va acorda audiențe cetățenilor din județul Neamț pe 11 iulie

Avocatul Poporului va acorda audiențe cetățenilor din județul Neamț pe 11 iulie

Marți, 11 iulie 2023, reprezentanții instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău se vor deplasa în municipiul Piatra-Neamț pentru a acorda audiențe cetățenilor din județul Neamț și pentru a primi petiții.

Activitatea se va desfășura între orele 09:00 – 12:00 la sediul Consiliului Județean Neamț, în spațiul pus la dispoziție în acest sens.

Cetățenii pot solicita sprijinul instituției Avocatul Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie.”

Persoanele interesate se pot înscrie la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău din cadrul instituției Avocatul Poporului – 0234-572472.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr.5 sau prin e-mail pe adresa [email protected].

Programul de audiențe la sediul din municipiul Bacău este următorul: luni și miercuri între orele 10 – 14, marți și joi între orele 12 – 16.

CELE MAI POPULARE