miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTBărbat reținut pentru agresiune și tâlhărie

Bărbat reținut pentru agresiune și tâlhărie

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către un bărbat de 79 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că, a fost agresat fizic de către nepotul său.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele cercetări rezultând faptul că, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate ar fi exercitat acte de violență împotriva unchiului său și ar fi provocat distrugeri ale ferestrelor imobilului acestuia.

La intervenția polițiștilor, pentru aplanarea situației conflictuale, acesta ar fi adresat amenințări cu acte de violență polițiștilor, aceștia procedând la imobilizarea acestuia și conducerea la sediul unității de poliție.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, distrugere, amenințare și ultraj.

La data de 22 aprilie a.c., tânărul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Ulterior, la data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hangu au fost sesizați de un tânăr de 23 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., a fost victima infracțiunii de tâlhărie, persoana bănuită de comiterea faptei fiind tânărul aflat sub măsura arestului preventiv.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind desfășurate cercetări, în vedera stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

CELE MAI POPULARE