miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLOCALCJ Neamț a găsit soluția pentru elevii școlilor Nr.5 și 8. Primăria...

CJ Neamț a găsit soluția pentru elevii școlilor Nr.5 și 8. Primăria a primit în folosință gratuită clădirea de la Școlile Normale

Elvii școlilor Nr. 5 și Nr. 8 din Piatra-Neamț vor putea fi mutați în clădirea Școlilor Normale, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat, astăzi, 10 februarie, de către Consiliul Județean.

Unul dintre proiectele ședinței de Consiliu Județean a vizat darea în folosință gratuită către Primăria Piatra-Neamț a clădirii de la Școlile Normale, pe care o deține Consiliul Județean, pentru a fi mutați în incinta ei elevii de la școlile Nr. 5 și 8 din oraș, pe perioada cât aceste două unități sunt supuse unui proiect de modernizare.

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț:

Mă bucur că am găsit această soluție, de a fi mutați copiii în vecinătatea școlilor la care sunt arondați și nu va fi nevoie să străbată distanțe mari, pentru a ajunge la cursuri, pe perioada cât se va face reabilitarea celor două unități de învățământ.

Implicarea Consiliului Județean a venit după ce mai mulți părinți ai elevilor de la Școala Nr. 5, îngrijorați când au auzit că trebuie să își mute copiii prin cartierul Speranța, au cerut ajutorul președintelui CJ Neamț pentru a găsi o altă soluție.

CELE MAI POPULARE