sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăIMPORTANTConcert extraordinar de colinde al coralei bărbătești "ARMONIA"

Concert extraordinar de colinde al coralei bărbătești „ARMONIA”

În pragul Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” invită publicul nemțean la Concertul extraordinar de colinde susținut de membrii apreciatei corale bărbătești „ARMONIA“.

Evenimentul va avea loc joi, 22 decembrie 2022, ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț.

Prețul biletelor este: 50 lei, zona A40 lei, zona B30 lei, zona C.

Amănunte pot fi obținute apelând la telefon 0233.214.026.  

Corala Armonia

Corala bărbătească „ARMONIA” a fost înființată în anul 2001 la inițiativa Arhid. Asist. Univ. Drd. Ion-Iulian Dumitru, în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea.

În prezent, Corala „Armonia” este compusă din douăzeci și cinci de membri (clerici,  studenţi și masteranzi ai  Facultăţilor de Teologie și Arte ale Universității „Ovidius” din Constanța). Repertoriul acesteia este foarte diversificat, fiind compus din piese religioase polifonice și monodice (psaltice), folclor românesc, colinde tradiţionale românești şi străine, cât şi piese din repertoriul clasic universal.

Corala și-a pus în valoare personalitatea muzicală imprimând mai multe compact discuri și dvd-uri: „Canonul Sfântului Andrei Criteanul”, „Folclorul românesc în interpretare corală”, „Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur”.

În iulie 2014, la Riga (Letonia), Corala „Armonia” a participat la „World Choir Games”, unde a fost laureată cu Medalie de Aur la secțiunea „Artă Sacră” și cu Medalie de Aur și Marele Premiu la sectiunea „Cor Bărbătesc de Cameră”.

CELE MAI POPULARE