sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTControl judiciar pentru un bărbat care a furat dintr-un magazin și a...

Control judiciar pentru un bărbat care a furat dintr-un magazin și a bătut un paznic

La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către managerul unui departament de securitate, al unui supermarket din Roman, cu privire la faptul că un agent de securitate, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, un bărbat de 36 de ani, din județul Iași, ar fi încercat să părăsească incinta unui supermarket, cu o pungă de produse alimentare, pe care nu le-ar fi achitat, iar în momentul în care ar fi fost interceptat de un agent de securitate, pentru a prezenta bonul fiscal, ar fi exercitat asupra acestuia acte de violență, pentru a-și asigura ieșirea din supermarket.

În urma colaborării polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman, cu cei din cadrul Secției de Poliție Miroslava, bărbatul a fost identificat în județul Iași și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

La data de 12 mai a.c., persoana în cauză ai fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar.

CELE MAI POPULARE