miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTCopiii devin purtătorii de cuvânt ai instituțiilor MAI înainte de Ziua Copilului...

Copiii devin purtătorii de cuvânt ai instituțiilor MAI înainte de Ziua Copilului și minivacanța de Rusalii (video)

Pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Copilului și minivacanța de Rusalii sunt în plină desfășurare în Piatra-Neamț. Instituțiile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pregătesc surprize pentru cei mici, oferindu-le oportunitatea de a descoperi secretele meseriilor lor și de a participa la jocuri pline de distracție.

Astăzi, pompierii, polițiștii și jandarmii au prezentat îndrumările pentru această perioadă într-o conferință de presă neobișnuită găzduită de Prefectura județului Neamț. Dar ceea ce a făcut evenimentul cu adevărat special a fost faptul că purtătorii de cuvânt au fost chiar copiii – aceia care au părinți în cadrul acestor instituții.

Cu abilități remarcabile de comunicare, copiii-purtători de cuvânt au transmis celor de vârsta lor informații importante referitoare la măsurile de siguranță în vacanță. Aceștia le-au explicat cum să se protejeze și cui să ceară ajutor în caz de nevoie, oferindu-le sfaturi și îndrumări valoroase.

Scopul acestei inițiative inedite este acela de a implica copiii în comunicarea mesajelor relevante pentru perioada sărbătorilor, creând un dialog interactiv și educativ între instituțiile din cadrul MAI și cei mici. Astfel, micuții devin parte activă în înțelegerea responsabilității și a siguranței în timpul minivacanței.

Evenimentul a stârnit entuziasm în rândul copiilor, iar participarea lor activă a adus o perspectivă nouă și inedită asupra comunicării în domeniul securității și protecției civile.

În continuare, instituțiile din cadrul MAI din Piatra-Neamț pregătesc surprize și activități speciale pentru cei mici în cadrul sărbătorilor de Ziua Copilului și minivacanța de Rusalii.

Aceste momente vor aduce bucurie, distracție și înțelegere a importanței meseriilor și a siguranței în rândul copiilor, creând amintiri de neuitat pentru cei mici din comunitate.

CELE MAI POPULARE