miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTCrimă pasională în Neamț. O femeie și-a ucis amantul

Crimă pasională în Neamț. O femeie și-a ucis amantul

O crimă oribilă a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, o femeie căsătorită fiind acuzată că şi-a ucis amantul sexagenar din Neamţ. I-a tăiat gâtul cu un cuţit, iar după faptă nu a solicitat ajutorul cadrelor medicale pentru victimă, dând apoi declaraţii confuze.

Autoarea omorului este o femeie de 44 de ani, de loc din comuna Sagna.

Aceasta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu un consătean mai în vârstă, în etate de 62 de ani, pe care îl mai vizita din când în când. Pe fondul consumului de alcool a izbucnit o ceartă, conflictul verbal a degenerat, iar nemţeanca, mamă a doi copii, a reacţionat violent și i-a tăiat gâtul cu cuțitul.

Victima a avut mai multe lovituri în zona toracică, dar fatale au fost cele din zona gâtului, una secţionându-i jugulara.

Bărbatul ucis a fost găsit de fiica acestuia.

„La data de 2 decembrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, cu privire la faptul că, un bărbat de 62 de ani, din Rediu, este decedat în imobilul său. Echipa de cercetare s-a deplasat la imobilul în cauză, stabilind că cele sesizate se confirmă. Polițiștii, coordonați de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț desfășoară activități de cercetare, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul persoanei.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț pentru stiri-neamt.ro.

CELE MAI POPULARE