miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTCSM Ceahlăul Piatra-Neamț a promovat în Liga a II-a (video)

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a promovat în Liga a II-a (video)

CSM Ceahlăul triumfă în finalele barajului pentru promovarea în Liga a II-a, învingând Foresta Suceava cu 2-0

Într-un meci plin de emoții și cu o atmosferă incredibilă, CSM Ceahlăul a obținut o victorie crucială în returul finalei barajului pentru promovarea în Liga a II-a. Echipa din Piatra-Neamț s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Foresta Suceava, în fața a mii de suporteri entuziasmați, pe stadionul din Piatra-Neamț.

După remiza din meciul tur de pe stadionul Areni din Suceava, CSM Ceahlăul și Foresta Suceava au intrat în această partidă decisivă cu dorința puternică de a obține promovarea în Liga a II-a. În fața unei mulțimi pasionate, gazdele și-au arătat determinarea și au reușit să înscrie de două ori, învingându-și adversarii.

Golurile CSM Ceahlăul au fost marcate de Alex Anton și Cristian Barb, iar atmosfera pe stadion a atins cote maxime de bucurie și entuziasm. Performanța echipei a fost aplaudată frenetic de suporterii prezenți, care au fost alături de clubul lor pe tot parcursul sezonului și au contribuit la succesul acestei finale.

CSM Ceahlăul a demonstrat determinare, spirit de echipă și calitate fotbalistică, câștigând astfel dreptul de a evolua în Liga a II-a în sezonul următor.

Succesul obținut în fața Forestei Suceava marchează o nouă pagină de istorie pentru fotbalul din Piatra-Neamț și aduce o bucurie imensă în rândul suporterilor și al comunității locale.

CELE MAI POPULARE