sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăLOCALCum se circulă la această oră pe drumurile din Piatra-Neamț (6 februarie)

Cum se circulă la această oră pe drumurile din Piatra-Neamț (6 februarie)

În această dimineață în Piatra-Neamț se circulă în condiții de iarnă, în urma căderilor de zăpadă care au început ieri seară.

Societatea Publiserv a intervenit de ieri cu 10 utilaje pe drumurile principale, pe tot parcursul nopții, și cu 19 persoane la deszăpezire manuală pentru trotuare, în două schimburi.

Pe perioada ninsorilor se intervine doar cu utilaje cu lamă, iar odată ce ninsoarea se oprește va fi împrăștiat material antiderapant. Publiserv va continua acțiunile pentru degajarea zăpezii și vor utilizate și ATV-uri, pe timpul nopții, pentru deszăpezirea trotuarelor principale. În cartiere se intervine cu utilaje mai mici.

Dintre cele 47 de persoane beneficiare de ajutor social, doar 4 s-au prezentat astăzi la acțiunile de deszăpezire. Cei care nu s-au prezentat nu vor mai beneficia de acest ajutor.

Pentru orice problemă cauzată de vremea nefavorabilă, cetățenii au la dispoziție două numere de telefon ale dispeceratului local de iarnă unde pot transmite sesizări: 0748/213.100 și 0756/163.814.

CELE MAI POPULARE