joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTDeclarație de presă Adrian Niță, PSD (video)

Declarație de presă Adrian Niță, PSD (video)

Declarație de presă Adrian Niță, PSD, după conferința PNL de astăzi, 29.03.2024

„Mi-am propus ca in perioada urmatoare sa nu mai vorbesc despre actualul primar de Piatra Neamț, ci despre proiectele mele pentru Piatra, să avem o campanie proactivă așa cum face de obicei Partidul Social Democrat! Din păcate, astazi primarul a iesit intr-o conferință de presă delirantă. Cel nimerit din greșeală în PNL, uită că este primar de patru ani, din care trei a avut guvern si premieri PNL, Orban, Cîțu si Ciucă.

Ne vorbește despre faptul ca nu are temei legal și pârghii legale pentru a investi în sănătate și face asta alături de doi senatori și un ministru secretar de stat, toți colegii dumnealui de partid. Asta înseamnă ipocrizie.

Se plânge că este supus unor atacuri, blocaje și sabotaje. Domnule primar, spuneți cu nume și prenume cine vă sabotează și vă blochează, altfel sunt doar vorbe goale, menite să vă scape de rușinea eșecului administrației pe care o conduceți!

Domnule primar, ați sufocat orașul prin incapacitatea de care ați dat dovadă de a implementa proiecte moștenite de peste 54 de milioane de euro!

Și da, avem toți o vină că v-am lăsat sa faceți asta. Vă recomand să vă gândiți bine și să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră si pentru oraș: NU mai candidați. AJUNGE! Oare nu realizați ca nu se mai poate?! Nu realizați ca pietrenii nu mai pot fi păcăliți?!

Motive pentru a justifica eșecul sunt cu miile, oricine este de vină, numai dumneavoastră nu.

Altfel, dragi pietreni, noi o sa ne vedem foarte des in oraș si o sa vorbim despre viitor. O seară bună!”

CELE MAI POPULARE