sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTDIICOT: flagrant și percheziții la un traficant de droguri din Neamț (video)

DIICOT: flagrant și percheziții la un traficant de droguri din Neamț (video)

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat două percheziții, la o persoană bănuită de trafic și consum de droguri de mare risc, precum și o acțiune de prindere în flagrant delict.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat o acțiune, în județul Neamț, pentru combaterea traficului și consumului de droguri de mare risc, în urma căreia a fost depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 30 de ani, în timp ce ar fi oferit spre comercializare aproximativ 200 de grame de droguri de mare risc, respectiv amfetamină și 3-CMC.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul persoanei bănuite și în autoturismul acestuia, polițiștii au descoperit aproximativ 73 de grame de substanță, sub formă de cristale care conțineau 3-CMC, un cântar electronic, punguțe tip zip-lock și alte obiecte folosite la porționarea, ambalarea și administrarea drogurilor.

De asemenea, au fost descoperite două pistoale și o pușcă cu lunetă tip carabină, supuse autorizării, precum și 3.250 de lei, 155 de euro și 50 de lire sterline.

Activitatea infracțională a bănuitului ar fi constat în procurarea de droguri de mare risc din străinătate, introducerea acestora în țară și distribuirea lor către consumatori din municipiile Bacău și Piatra-Neamț.

Bărbatul bănuit a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, fiind dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Polițiștii continuă cercetările, pentru probarea întregii activități infracționale.

CELE MAI POPULARE