sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLOCALDoi bărbați beți s-au răsturnat cu mașina. Polițiștii încearcă să afle cine...

Doi bărbați beți s-au răsturnat cu mașina. Polițiștii încearcă să afle cine era la volan

ACTUALIZARE: Polițiștii au identificat persoana care la data de 8 ianuarie a.c., ar fi condus autoturismul pe DJ 159C, bărbatul în vârstă de 22 de ani, din Cândești.

În noaptea de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 159C, în localitatea Cândești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un conducător auto, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în curtea unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi tineri, de 20 și 22 de ani, din Cândești, care au fost identificați pe partea carosabilă, în afara autoturismului.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele indicând concentrații de 1,06 respectiv 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii conducătorului auto, precum și a cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

CELE MAI POPULARE