marți, iunie 18, 2024
AcasăIMPORTANTDoi bărbați din Neamț implicați într-un accident naval pe brațul Sulina

Doi bărbați din Neamț implicați într-un accident naval pe brațul Sulina

Un accident naval a avut loc în această dimineață pe brațul Sulina, unde o barcă în care se aflau doi bărbați din județul Neamț a lovit un mal de piatră, informează stiri-neamt.ro

Accidentul a avut loc în zona Milei 17, în aval de localitatea Crișan din Delta Dunării.

"Trei subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, intervin în aceasta dimineață cu o ambarcațiune IB 5 la un accident naval petrecut pe Brațul Sulina, în zona milei 17, în urma căruia o persoană a fost rănită.
La momentul ajungerii echipajului de pompieri cele două persoane se aflau pe malul brațului Sulina iar una din acestea prezenta leziuni la nivelul cutiei craniene.
Pompierii tulceni îi acordă asistență medicală de urgență, au asigurat ambarcațiunea în care aceștia se aflau și urmează ca persoana rănită să fie predată unui echipaj medical naval” – a transmis ISU Tulcea pentru stiri-neamt.ro.

Conform reprezentanților Căpitaniei Sulina, citați de presa locală, barca era înmatriculată la Bicaz, iar persoanele din ea ar fi din municipiul Piatra-Neamț. Cei doi pescuiau în zonă, în aval de Crișan și au lovit malul de piatră.

CELE MAI POPULARE