marți, iunie 18, 2024
AcasăIMPORTANTDoi minori au filmat cum tâlhăreau un bărbat și apoi au postat...

Doi minori au filmat cum tâlhăreau un bărbat și apoi au postat înregistrarea în mediul online (video)

Polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore doi minori bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză a fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu cu privire la un material postat în mediul online, în care o persoană este agresată de mai mulți tineri și deposedată de un telefon mobil și o sumă de bani.

La data de 18 ianuarie, atât persoana vătămată cât și persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate de polițiști, fiind conduse la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada noiembrie-decembrie 2022, în timp ce un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Roman, se afla într-un spațiu improvizat, din municipiul Roman, ar fi fost agresat de doi minori de 17 ani, care i-ar fi sustras un telefon mobil și suma de 3 lei, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 200 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi minori, din municipiul Roman, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

CELE MAI POPULARE