joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTDoi minori căutați de poliție. Dacă îi vedeți, anunțați autoritățile

Doi minori căutați de poliție. Dacă îi vedeți, anunțați autoritățile

La data de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de către un reprezentant al Centrului de Servicii Ozana ”Casa Veronica”, cu privire la faptul că minorul CAPRĂ ROMEO ION, în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar centrul la data de 25 martie a.c., în jurul orei 14.00, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.73 m,  greutate – 60 de kilograme, păr brunet.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un tricou alb, blugi de culoare neagră, fiind încălțat cu adidași de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza orașului Târgu Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în depistarea acestuia.

***

La data de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Icușești, cu privire la faptul că, fiica sa UNGURU ROXANA-MĂDĂLINA, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar spre domiciliu, de la internatul Liceului Tehnologic Ion Ionescu de la Brad, în data de 22 martie a.c., și nu a ajuns până în prezent la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m,  greutate –70 de kilograme, păr negru, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o giacă de culoare maro, blugi de culoare negru, pulover alb, fiind încălțată cu adidași albi, cu dungi negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localității Bălușești, în continuare fiind desfășurate activități specifice în depistarea acesteia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

CELE MAI POPULARE