joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTDoi șoferi au fost depistați de polițiști conducând sub influența substanțelor psihoactive

Doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând sub influența substanțelor psihoactive

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat în trafic, pe DJ 158, în localitatea Secuieni,  un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Dulcești.

Conducătorul auto, care efectua transport public de persoane, în regim de taxi, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, efectuându-se testarea cu aparatul Drug Test, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a existenței substanțelor interzise.

În noaptea de 17 martie a.c., în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Obor, în localitatea Târgu-Neamț,  un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, efectuându-se testarea cu aparatul Drug Test, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a existenței substanțelor interzise.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

CELE MAI POPULARE