sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăIMPORTANTDosar penal pentru doi bărbați, în urma unei curse ilegale (video) 

Dosar penal pentru doi bărbați, în urma unei curse ilegale (video) 

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, două persoane, ar fi participat la întreceri neautorizate pe Drumul Național 15C, în localitatea Dobreni.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț, persoanele în cauză cu vârste de 20, respective 42 de ani, ambii din localitatea Dobreni, au fost identificate de polițiști.

În cauză, se continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

***

Polițiștii rutieri vă recomandă să evitați implicarea în întreceri neautorizate, cunoscute sub denumirea de ,,liniuțe,,.

Conform articolului 339, alineatul 2 din Codul Penal participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă.

În afară de repercusiunile legale, acestea generează un grad ridicat de pericol pentru ceilalți participanți la trafic, putând duce la producerea unor evenimente rutiere grave.

CELE MAI POPULARE