sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTEleganța revine la Piatra-Neamț: Sala Polivalentă găzduiește opt competiții internaționale de dans...

Eleganța revine la Piatra-Neamț: Sala Polivalentă găzduiește opt competiții internaționale de dans sportiv

Săptămâna viitoare, Sala Polivalentă va reuni sub cupola sa reprezentanții dansului sportiv mondial dar și național. Arta si maiestria celor care vor evolua pe ringul de dans in aceste zile vor face ca emotiile sa apara in ochii fiecaruia.

Asociația Club Sportiv „Ray’s Dance” sub egida Federației Române de Dans Sportiv organizează, în moderna Sală Polivalentă din Piatra Neamț, în perioada 15 iunie – 16 iunie 2024, opt competiții internaționale: Wdsf junior 2 standard și latino, Wdsf youth standard și latino, Wdsf Rising stars standard și latino,Wdsf International Open standard și latino Adultîn cadrul celei de-a V-a ediții a PIATRA OPEN CHAMPIONSHIP ȘI CUPA MOLDOVEI.

Sunt asteptati sa se inscrie peste 400 de sportivi atat din Romania cat si din strainatate, avand in vedere ca anul trecut, un numar impresionant de perechi au evoluat atât în data de 30 septembrie 2023 – prima zi de concurs cat si in data de 01 octombrie 2023-a doua zi de competiție, atat la sectiunea Standard cat si la sectiunea Latino, in cadrul competitiei WDSF INTERNATIONAL STANDARD & LATIN-Romanian Dance Festival.

Nu mai putin de 349 de perechi de dansatori, adica un numar de 698 de sportivi, alături de 135 de fete solo si-au etalat coregrafiile, costumatiile si talentul in competitile desfasurate. Acest lucru denota faptul ca 833 de sportivi au pasit pe parchetul pregatit special pentru ei in municipiul Piatra Neamț.  

Sportivi din 20 de tari ale lumii au evoluat pe ringul de dans din Sala Polivalentă a municipiului Piatra Neamț: Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Republică China, Croația, Republica Ceha, Danemarca, Georgia, Germania, Ungaria, Israel, Italia, Malta, Moldova, Poland, Portugalia, Romania, Slovacia, Turkia, Ucraina si Romania iar 44 de cluburi de dans sportiv din Romania si- au inscris  perechile de dansatori sau fete solo la linia de start a competiției. Astfel, pentru prima dată in Piatra Neamț si în judetul Neamț dar si in regiunea Moldovei au fluturat steagurile celor 20 de natiuni ale lumii aratand ca municipiul Piatra Neamt poate deveni oricand polul dansului sportiv din lume.

Anul acesta sunt asteptati sa ii sustina pe dansatorii sportivi toti nemtenii care vor dori acest lucru. Spectatorii sunt invitati sa se alature spectacolului de lumini, culoare, ritm si emotie.

Accesul in sala este gratuit, in limita locurilor disponibile, petru toti locuitorii judetului Neamt, atat  Sambata cat si Duminica, incepand cu orele 16.30 la Galele finale ale competitiei. Prezentarea cartii de identitate este obligatorie.

Va asteptam in numar cat mai mare!

CELE MAI POPULARE