sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTFiliala USR Piatra-Neamț are o nouă conducere

Filiala USR Piatra-Neamț are o nouă conducere

În cadrul Adunării Generale a filialei USR Piatra-Neamț, a fost ales un nou președinte și o nouă conducere a organizației. Adunarea Generală pentru alegerea noii conduceri a fost convocată după ce, în urma analizei filialei pe ultimii doi ani, majoritatea membrilor au hotărât să revoce vechea conducere.

În urma votului, Manuel Iacob, membru în Biroul Județean al USR Neamț, este noul președinte USR Piatra Neamț, pentru un mandat de 4 ani.

Filiala USR Piatra Neamț va fi condusă de un Birou Local format din 9 membri, alături de noul președinte intrând în forul de conducere local 4 vicepreședinți, respectiv Florin Zaharia, Tofan Ramona, Năsoi Cristina și Mahu Gabriel și 4 membri, Ciubotaru Cristian, Ciuntea Raul, Gologan Ioan și Scurtu Emil.

Totodată, Comisia Locală de Arbitraj va fi formată din Ana Darie, Oana Moldovanu și Ruxandra Tofan, în timp ce cenzorul filialei va fi Cristina Bozga.

Manuel Iacob, președinte USR Piatra-Neamț:

„Îmi doresc ca odată cu alegerea noii conduceri, filiala USR Piatra Neamț să devină mult mai vizibilă. Vrem să ne intensificăm activitățile atât intern, prin campanii de extindere prin care să aducem alături de noi pietreni profesioniști din mai multe domenii, cât și extern, printr-o poziționare și implicare mult mai activă raportat la activitatea administrației locale. Le mulțumesc colegilor pentru susținerea lor și mă aștept ca absolut toți membrii filialei Piatra Neamț să se implice activ în viața organizației, având în vedere că urmează un an cu patru rânduri de alegeri”

Iulian Bulai, președintele USR Neamț:

„Urez succes și înțelepciune noului președinte al filialei din Piatra Neamț și echipei din Biroul Local. Îi asigur de tot sprijinul meu și am încredere că vor lua cele mai potrivite decizii pentru comunitate”.

Manuel Iacob este membru USR din ianuarie 2019, perioadă în care s-a implicat activ în activitățile filialelor județene și municipale, candidând în 2020 la alegerile locale pe lista pentru Consiliul Local Piatra Neamț.

Manuel este tată a doi copii, de profesie inginer electromecanic, iar de 7 ani este manager regional vânzări.

CELE MAI POPULARE