joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTFilmul tragediei de la Borca: trei morți, doi erau frați

Filmul tragediei de la Borca: trei morți, doi erau frați

În noaptea de 31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca (Tragedie în comuna Borca! Trei tineri au murit într-un accident rutier. Alte trei persoane au fost transportate la spital – Neamt 365)

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, ar fi condus un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului ambele autoturisme ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani și al unui pasager, în vârstă de 17 ani, ambii din același autoturism, din Poiana Teiului, precum și al unui pasager în vârstă de 18 ani, din al doilea autoturism, din județul Suceava.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală al conducătorul auto de 18 ani și a altor două pasagere în cu vârste de 19 și 22 de ani, din al doilea autoturism.

Conform unor surse, se pare că cei doi șoferi implicați în accidentul mortal ar fi fost implicați într-o cursă ilegală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

CELE MAI POPULARE