joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTFlorentina Luca-Moise nu mai este Inspector Școlar General al ISJ Neamț

Florentina Luca-Moise nu mai este Inspector Școlar General al ISJ Neamț

Astăzi, 11 martie 2024, Inspectorul Școlar General al ISJ Neamț, Florentina Luca-Moise, și-a încheiat mandatul.

Florentina Moise a fost numită Inspector Școlar General în aprilie 2022.

Florentina Luca-Moise a dorit să transmită un mesaj de mulțumire către colegi, elevi și părinți pentru sprijinul acordat pe durata mandatului său.

Florentina Luca-Moise:

„Închei astăzi mandatul în fruntea Inspectoratului Școlar Neamț. Aleg să fac acest gest de onoare și să plec, ținând fruntea sus, din poziția de manager al acestei instituții, în care am muncit enorm, cu devotament și responsabilitate, din aprilie 2022 și până astăzi.

Activitatea mea a fost transparentă, dedicată, în totalitate, unităților de învățământ, iar singura politică pe care am făcut-o a fost cea a elevului!

Nu a fost zi, în acești aproape doi ani, în care să nu fiu conectată la Educația județului Neamț, fie că vorbim despre concursuri, olimpiade, probleme de logistică, evenimente în școli, ședințe cu managerii, discuții cu primarii și lista poate continua. Doi ani de muncă fără oprire, fără odihnă, fără alte priorități!

Vreau să le mulțumesc, din toată inima, colegilor dascăli, pentru colaborările de excepție, vreau să dăruiesc părinților recunoștința mea pentru empatie și suport, dar, mai ales, elevilor nemțeni pentru sinceritate, deschidere, ambiția de a învăța și de a ne da speranța că viitorul va fi unul demn și sigur!

Mulțumesc doamnelor și domnilor directori ai unităților de învățământ, pentru proiectele prin care am susținut elevii, pentru eforturile comune, pentru disponibilitate și deschidere! Nu în ultimul rând, mulțumesc doamnelor și domnilor inspectori, minunaților mei colegi! Împreună am făcut o echipă de excepție, ne-am sprijinit unii pe alții, ne-am încurajat și ne-am dus cu altruism sarcinile la bun sfârșit. Apreciez efortul și valoarea fiecăruia dintre dumneavoastră, voi fi un partener de nădejde al educației nemțene, oriunde aș fi! Drumul vocației continuă!

Florentina Luca-Moise”

Citește și:

Ionuț Ciocoiu este noul Inspector școlar general al ISJ Neamț

CELE MAI POPULARE