sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLOCALFlorentina Moise: "elevii din județul Neamț vor beneficia de consilieri școlari, mediatori...

Florentina Moise: „elevii din județul Neamț vor beneficia de consilieri școlari, mediatori și personal de sprijin”

Inspectorul Școlar General al județului Neamț, Florentina Moise, a anunțat că elevii cu probleme sau cerințe educaționale speciale vor beneficia de consilieri școlari, mediatori și personal de sprijin.

Unitățile de învățământ ale căror elevi vor beneficia de acest personal de sprijin sunt: Școala Gimnazială „Elena Cuza” , Școala Gimnazială „Nicu Albu”, Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc” și CSEI din Piatra Neamț și școlile gimnaziale din Bahna, Români, Păstrăveni, Pângărați, Pipirig, Urecheni, Gherăiești, Fărcașa, Grințieș, Poiana Teiului, Pildești.

Florentina Moise, Inspector Școlar General:

Ce înseamnă acest lucru? Copiii cu probleme – sau cerințe educaționale speciale – vor avea cu cine discuta, vor primi îndrumare, suport moral, recomandări. Era o problemă despre care foarte mulți părinți mi-au vorbit și care nu își găsise, ani la rând, nicio rezolvare. Până azi!

Inspectorul școlar general a avut deja o întâlnire cu profesorii din centrele pentru educație incluzivă și din centrele de resurse și asistență educațională din Piatra Neamț, Târgu Neamț și Roman, pentru a stabili prioritățile și a începe treaba.

Dragi părinți, mă bucur să vă dau această veste bună. Faptul că vom avea acest personal de suport pentru copii sunt sigură că vă va liniști! Vă mulțumesc pentru mesaje și încredere„, a mai transmis Florentina Moise.

CELE MAI POPULARE