marți, iunie 18, 2024
AcasăLOCALGala Sportului, eveniment finanțat de Consiliul Județean Neamț

Gala Sportului, eveniment finanțat de Consiliul Județean Neamț

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport a organizat, joi, 15 decembrie 2022, Gala Sportului Nemțean.

În cadrul evenimentului au fost premiați sportivi, echipe și antrenorii lor, care au obținut rezultate deosebite la campionatele mondiale și internaționale în decursul acestui an.

„Mă bucur că s-a organizat și anul acesta Gala Sportului Nemțean, pentru că tinerii care au muncit pentru performanță trebuie răsplătiți și apreciați. Le mulțumesc și antrenorilor care au muncit cot la cot cu acești sportivi! Colaborarea lor a dat rezultate deosebit de frumoase! Sunt mândru că nemțenii se fac remarcați la campionate mondiale și europene, că sunt ambițioși și perseverenți. Sincere felicitări, dragi sportivi și dragi antrenori! Ca președinte al Consiliului Județean Neamț, am susținut competițiile sportive și toate proiectele prin care tinerii sunt încurajați să facă mișcare și să adopte un stil de viață sănătos. Felicitări reprezentanților Direcției Județene pentru Sport, pentru organizarea galei de astăzi!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Suma alocată de la bugetul județului pentru acest eveniment este de 50.000 de lei. Banii s-au alocat prin hotărâre de Consiliu Județean.

CELE MAI POPULARE