marți, iunie 18, 2024
AcasăIMPORTANTGuvernul va elimina obligativitatea declarației pentru românii cu mai multe locuri de...

Guvernul va elimina obligativitatea declarației pentru românii cu mai multe locuri de consum

Guvernul are, pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri, OUG care prevede eliminarea obligativităţii depunerii declaraţiei pe propria răspundere în cazul consumatorilor de energie care au mai multe locuri de consum.

În nota de fundamentare a proiectului se arată că acesta propune abrogarea art. 1 alin (10) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 206/2022, eliminându-se obligaţia clienţilor casnici care au locuri de consum la domiciliu şi la reşedinţă de a depune declaraţii privind locul de consum la care beneficiază de preţ plafonat.

”Prin prezentul proiect de act normativ se propune abrogarea art. 1 alin (10) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 206/2022, cu modificările şi completările ulterioare, eliminându-se obligaţia clienţilor casnici care au locuri de consum la domiciliu şi la reşedinţă de a depune declaraţii privind locul de consum la care beneficiază de preţ plafonat”

CELE MAI POPULARE