joi, aprilie 18, 2024
AcasăIMPORTANTHarpa: "PSD exclude orice colaborare cu actualul președinte al PNL Neamț"

Harpa: „PSD exclude orice colaborare cu actualul președinte al PNL Neamț”

După ce conducerile PNL și PSD au anunțat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța electorală, cu liste comune, pentru alegerile europarlamentare, Daniel Harpa, președintele PSD Neamț a anunțat că va merge singur în alegerile locale.

Daniel Harpa, președintele PSD Neamț:

„Am participat astăzi la ședința Consiliului Politic Național, acolo unde am decis, împreună, comasarea alegerilor europarlamentare și locale, precum și prezența pe o listă comună a candidaților PSD și PNL la europarlamentare.

Suntem de comun acord că o prezență masivă împreună în Parlamentul European înseamnă mai multe fonduri europene pentru români, înseamnă prezența în Schengen, înseamnă autostrăzi, spitale, o agricultură sustenabilă, înseamnă prosperitate. 

În ceea ce privește alegerile locale, organizația PSD Neamț – alături de majoritatea organizațiilor PSD din țară – și-a exprimat poziția: mergem singuri în alegerile locale.

Suntem partidul cel mai puternic din România și din Neamț. Avem cei mai mulți aleși locali și cei mai buni candidați!

Rămân consecvent în ceea ce am spus acum o săptămână, într-o conferință de presă: PSD exclude orice colaborare cu actualul președinte al PNL Neamț.

Împreună suntem puternici! Intrăm în formație de luptă, ne pregătim și câștigăm. Așa să ne ajute Dumnezeu.”

CELE MAI POPULARE