marți, iunie 18, 2024
AcasăLOCALImpact frontal între două autoturisme la Bălțătești! Patru persoane au ajuns la...

Impact frontal între două autoturisme la Bălțătești! Patru persoane au ajuns la spital

Astăzi, 18 ianuarie, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15C, în localitatea Bălțătești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.

În urma impactului produs între cele două autoturisme, o persoană a rămas încarcerată. Pompierii cu echipamentele specifice au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism.

Bărbatul în vârstă de 71 de ani, conducătorul unui autoturism, a fost predat unui echipaj de la SAJ pentru a fi transportat la UPU Piatra Neamț.

Alte trei persoane din celalalt autoturism implicat un avut nevoie de îngrijiri medicale. Două femei au fost preluate de SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț. Echipajul SMURD a preluat și transportat o femeie de 68 de ani la CPU Târgu Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 71 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Național 15C, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 37 de ani, din Piatra-Neamț, ce circula din sens opus.

În cauză, s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

CELE MAI POPULARE