miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTIncendiu devastator lasă o familie fără adăpost: Apel către comunitate pentru a...

Incendiu devastator lasă o familie fără adăpost: Apel către comunitate pentru a oferi sprijin

Vineri seară, în jurul orei 18:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Mastacăn din comuna Dragomirești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Dragomirești, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Războieni (o autospecială de stingere).

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat într-o gospodărie, la nivelul locuinței și a două anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars casa pe o suprafață de aproximativ 120 mp, o anexele gospodărești cu o suprafață de aproximativ 200 mp cu bunurile din interiorul acestora (documente, aparate electrocasnice, materiale textile și alte bunuri de uz casnic).

Familia se confruntă acum cu o situație de mare dificultate, fiind nevoită să se descurce fără adăpost și să refacă tot ceea ce au pierdut în incendiu. În aceste momente grele, ei fac un apel către oamenii de suflet și de bună credință din comunitate pentru a primi sprijinul necesar.

Orice formă de ajutor, indiferent de natura lui, este binevenită și ar aduce o rază de speranță familiei.

Aceasta poate consta în donații materiale, cum ar fi alimente, haine, mobilier sau alte obiecte necesare într-o locuință. De asemenea, sprijinul financiar ar contribui la reconstruirea locuințelor și la asigurarea nevoilor de bază ale familiei în această perioadă dificilă.

Pentru detalii puteţi contacta familia la numărul de telefon: 0748382724 Ciprian sau Pr. Ionuț Simion 0752730275.

CELE MAI POPULARE