joi, iulie 25, 2024
AcasăIMPORTANTIncendiu la un apartament din Piatra-Neamț (video)

Incendiu la un apartament din Piatra-Neamț (video)

Un incendiu a izbucnit în această seară în jurul orei 18:00 la un apartament situat la al treilea etaj al unui bloc de pe strada Valea Albă. Forțele și mijloacele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț au fost mobilizate rapid la fața locului, intervenind pentru a stinge incendiul.

În această seară, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Valea Albă.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

6 persoane s-au autoevacuat din bloc, până la sosirea forțelor de intervenție. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajare mare de fum, într-un apartament cu o cameră situat la al treilea etaj.

Concomitent cu acțiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului, a fost constituită o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unor persoane ce s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului.

Din fericire în interiorul apartamentului nu se aflau persoane.

După lichidarea incendiului s-a intervenit pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

ACTUALIZARE 5 MARTIE 2024:

Un bărbat a fost reținut pentru că a provocat incendiul de acum două zile de pe strada Valea Albă din Piatra-Neamț

CELE MAI POPULARE