miercuri, mai 22, 2024
AcasăIMPORTANTIncendiu pe platforma Săvinești (foto-video)

Incendiu pe platforma Săvinești (foto-video)

Echipele de intervenție ale Detașamentului Pompierilor Piatra Neamț sunt în plină acțiune pentru a stinge un puternic incendiu care a izbucnit la un depozit de deșeuri aflat pe amplasamentul unui operator economic de pe Platforma Săvinești. Flăcările violente și fumul gros au provocat îngrijorare în zonă, iar pompierii lucrează intens pentru a limita răspândirea incendiului și a proteja mediul înconjurător.

Potrivit informațiilor preliminare, incendiul a fost raportat în jurul orei 18:00. Numeroase echipaje de pompieri și mijloace de intervenție au fost imediat mobilizate pentru a face față situației de urgență.

S-a constatat că incendiul a cuprins o mare cantitate de deșeuri depozitate pe amplasament, generând flăcări înalte și un fum dens, vizibil de la distanță.

Pentru a face față acestui incendiu complex, echipele de pompieri acționează cu forțe și mijloace de intervenție adecvate. Autospecialele de stingere a incendiilor, inclusiv cele cu apă și spumă, sunt utilizate pentru a controla și stinge flăcările. De asemenea, echipele de pompieri sunt echipate cu echipament de protecție special pentru a se asigura că intervin în siguranță.

ACTUALIZARE: Incendiul de pe platforma Săvinești a fost stins! – Neamt 365

CELE MAI POPULARE