miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTÎncepând de luni, 3 aprilie, se restricționează circulația pe podul peste strada...

Începând de luni, 3 aprilie, se restricționează circulația pe podul peste strada Fermelor

De luni, 3 aprilie, încep lucrările la pasajul de pe strada Mihai Viteazul (peste strada Fermelor). Circulația va fi restricționată, în primă fază, pe partea dreaptă a pasarelei (spre ieșirea din oraș). Pentru circulația rutieră vor rămâne două benzi disponibile, câte o bandă pentru fiecare sens.

După finalizarea acestui tronson, vor începe lucrările pe partea stângă a pasarelei.

„Împreună cu constructorul am găsit soluția ca lucrările de consolidare la acest pod să se facă fără închiderea circulației, pentru a minimiza disconfortul șoferilor și aglomerația din trafic la a doua cea mai importantă intrare în oraș. O nouă lucrare extrem de importantă care ne apropie mai mult de obiectivul de modernizare a infrastructurii orașului. Unii spun că în acest moment avem prea multe lucrări în oraș. Poate… dar, doar pentru că în ultimii 30 de ani s-au făcut prea puține. A venit momentul să le facem pe toate și trebuie să le facem acum, pentru a respecta termenul de finalizare al proiectelor, adică sfârșitul acestui an. Poate e un pic mai greu acum, dar la final va fi bine și toți vom fi mulțumiți.” precizat primarul Andrei Carabelea.

Pasajul de pe strada Mihai Viteazul este reabilitat prin proiectul de reorganizare a coridorului de mobilitate.

Vor fi efectuate lucrări la fundația podului prin injectări și cămășuieli, vor fi refăcute zidul de gardă și suprastructura podului, prin montarea a 21 de grinzi prefabricate noi, suprabetonare, refacerea covorului asfaltic, montarea de parapeți noi și refacerea marcajului rutier.

CELE MAI POPULARE