miercuri, iulie 24, 2024
AcasăIMPORTANTInsulița Albinuțelor Aim aduce bucurie și surprize la mall-ul Galleria Piatra-Neamț. Invitat...

Insulița Albinuțelor Aim aduce bucurie și surprize la mall-ul Galleria Piatra-Neamț. Invitat special, Culiță Sterp

În acest weekend, sâmbătă, 20 mai, mall-ul Galleria din Piatra-Neamț va găzdui un eveniment special la insulița Albinuțelor Aim. Cu o gamă diversificată de premii, reduceri și surprize plăcute, clienții sunt invitați să se alăture acestei experiențe unice.

Pentru a-i răsplăti pe cei mai rapizi și entuziaști clienți, primele 50 de persoane care ajung la insulița Albinuțelor Aim vor primi câte o cutie cadou specială. Aceste gift box-uri vor conține surprize pline de farmec, pregătite cu grijă pentru a oferi o experiență memorabilă.

În plus, toți cei care vizitează insulița Albinuțelor Aim în această zi specială vor beneficia de un discount de 10% la orice produs achiziționat. O oportunitate excelentă pentru a-ți îmbunătăți garderoba, colecția de accesorii sau pentru a găsi cadouri inedite pentru cei dragi.

Reprezentanții Albinuțele Aim:

„Pentru bonurile în valoare minimă de 350 de RON, oferim CADOU o brățară cruce 10 mm argint,o ora la Biliard (Funtastic ,Galleria mall). Pentru bonurile in valoare minimă de 500 de RON , oferim CADOU un lanț argint cu perla Swarovski, o pizza (Funtastic , Galleria mall). Pentru bonurile in valoare minimă de 600 de RON , oferim CADOU o pereche de cercei inima din argint , o ora de Bowling (Funtastic, Galleria mall). Tichetele pentru Funtastic sunt valabile de Luni până Joi.”

Unul dintre momentele de neratat ale evenimentului este apariția specială a lui Culiță Sterp care va aduce atmosferă de sărbătoare și energie pozitivă la insulița Albinuțelor Aim. Iubitorii de bijuterii vor avea chiar ocazia de a păstra o amintire specială, deoarece clienții care achiziționează bijuterii vor putea beneficia de o fotografie cu artistul.

Echipa insuliței Albinuțelor Aim și mall-ul Galleria Piatra Neamț așteaptă cu nerăbdare să întâlnească și să surprindă clienții lor în acest eveniment deosebit. Nu ratați ocazia de a vă bucura de premii, reduceri și o atmosferă plină de distracție și frumusețe.

Pentru mai multe detalii și informații, vă invităm să vizitați insulița Albinuțelor Aim în mall-ul Galleria Piatra Neamț în această sâmbătă, 20 mai.

CELE MAI POPULARE