joi, aprilie 18, 2024
AcasăIMPORTANTISU Neamț a primit echipamente noi pentru intervenții: investiții în siguranța comunității

ISU Neamț a primit echipamente noi pentru intervenții: investiții în siguranța comunității

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a făcut un pas semnificativ în modernizarea capacității sale de intervenție, după ce a primit echipament nou de intervenție anul trecut.

Această investiție reprezintă un avans major în asigurarea siguranței și protecției comunității în fața diverselor situații de urgență.

Anul trecut, ISU Neamț fost dotat cu tehnică nouă pentru intervenție, astfel:

În cadrul Proiectului Concept modern integrat pentru managementul situațiilor de urgență ”VIZIUNE 2020”, în lunile martie, iunie și octombrie a fost recepționată câte o autospecială de stingere cu apă și spumă de tipul AT 4003, marca MAN, model TGM, pentru Detașamentele de pompieri Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț.

În luna iulie, a fost recepționat un post medical avansat tip I, care a fost încadrat la Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

În luna august, ca urmare a donației de la Organizația Internațională a Migrației Detașamentului de pompieri Târgu-Neamț a primit o autospecială de transport efective de 8+1 locuri, marca Volkswagen, model Transporter.

În lunile septembrie și decembrie, în cadrul Proiectului Concept modern integrat pentru managementul situațiilor de urgență ”VIZIUNE 2020”, Detașamentele de pompieri Roman și Târgu Neamț au primit câte o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, cu capacitatea de 10.000 litri, marca Renault, model HD009.

În luna septembrie Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț a primit o autospecială de primă intervenție pentru lucrul cu apă la înaltă presiune și hidroperforare, marca Iveco, model 70C18.

În luna noiembrie s-a recepționat o autospecială tip punct de comandă mobil, marca Mercedes-Benz, model Sprinter, în cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

În luna decembrie s-au recepționat un ventilator pe remorcă tip Leader Easy 2000 și o pernă de salvare de la înălțime de la 16 metri, pentru Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.

Citește și:

Un singur adăpost de protecție civilă din județul Neamț este funcțional!

CELE MAI POPULARE