sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăIMPORTANTJoi, 8 decembrie, va fi aprins iluminatul de sărbători în Piatra-Neamț. Cât...

Joi, 8 decembrie, va fi aprins iluminatul de sărbători în Piatra-Neamț. Cât costă organizarea Târgului de Crăciun

Tărâmul Moșului își va deschide porțile în seara de 8 decembrie, la ora 18:00, când va fi pornit și iluminatul de sărbători din Parcul Central și Curtea Domnească, dar și sutele de luminițe din Bradul de Crăciun.

Foișorul din Parcul Central se va transforma în căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea să-l întâlnească, să stea de vorbă cu el și să-i vadă pe spiriduși în acțiune, împachetând cadouri.

Primăria Municipiului Piatra-Neamț:

Moș Crăciun îi va aștepta cu câte o surpriză în fiecare zi pe cei mici de la ora 14:00, până seara târziu la ora 20:00. Cu ajutorul spiridușilor, vom organiza ateliere, jocuri și concursuri pentru copii zilnic, iar toți participanții vor fi răsplătiți pentru spontaneitate, îndemânare și curaj. Și pentru că decembrie este luna dorințelor, am pregătit lângă foișor Cutia cu Dorințe, unde cei mici (și cei mari) vor putea să-i lase Moșului o scrisoare.

Cât costă organizarea Târgului de Crăciun

Bradul de Crăciun va costa anul acesta peste 220.000 de lei (aproximativ 45.000 de euro), notează MESAJUL.ro.

Închirierea (nu cumpărarea) butaforiei de la Târgul de Crăciun (căsuțe, luminițe și figurine) costă 226.695 de lei.

Toate cheltuielile pe care administrația Carabelea le face cu Târgul de Crăciun se ridică la suma record de 630.000 de lei, adică aproape 130.000 de euro.

Mai multe despre costurile Târgului de Crăciun citește aici: https://www.mesajul.ro/pentru-ca-e-de-unde-administratia-carabelea-plateste-pentru-bradul-artificial-de-craciun-220-000-de-lei/

CELE MAI POPULARE